Om Meg

  • Arild Haugen
  • Født: 30.12.85
  • Fra Sirdal, bosatt i Sandnes
  • yrke: skøyer, influenser, foredragsholdder og åpen for mer
  • utdannelse: eletriker/bore og brønnteknikk
  • Far til ei jente på 4 og stefar til en gutt på 9.
  • Interesser: trening, filosofi, finans, psykologi, ernæring, kunnskap, 
  • Hobby: prioriterer familien, trening, ut på tur og ulike prosekter jeg får for meg.

Jeg er en målrettet og original karakter som kan være veldig direkte og brutalt ærlig. Liker å gå mine egne veier og dyrker det å leve drømmer og mål helt ut. jeg er utadvendt og sosialt utadvent. Jeg er impulsiv og kreativ med gjennomføringskraft.

Vokste opp i Sirdal Kommune på Haugen. Der vokste jeg opp med mor, far og storesøster på gård. Vi hadde en liten gård med sauer, kyr, høns, hund og 2 hester. Jeg var en arbeidskar fra tidlig alder, og allerede som 6 åring stelte jeg fjøset på egenhånd. Jeg har siden ung alder alltid jobbet mye hjemme og videre på helge/ferie jobber som alt mulig. når jeg ble 15 år flyttet jeg ut og for meg selv til Sandnes for å begynne på VGS elektro. fullførte fagbrevet i Carlsens Elektro på hana. videre tok jeg boredekkskurset og ble medeier i city gym. Da startet karrieren med strongman for fullt. dette ble min fulltidsjobb før fylte 20 år. I flere år var min jobb og hobby strongman, gymdrift og kostilskudd foretak på nett og i butikk. Etter mange år fikk jeg tilbud med økonomisk støtte å prøve meg som proffbokser. Den sjansen grep jeg og gikk 3 kamper med suksess. Men dette var mer en pause og break fra strongman. Så jeg kom tilbake å gjorde noen stevner til i strongman før jeg i 2011 gjorde mitt siste stevne. Jeg konkurerte i strongman aktivt fra 2006 – 2011. Flere amatør stevner før dette selvsagt. Videre har jeg utiklet eget merke som heter VOF med undertøy for menn sammen med verdens beste mann Bjørn Hyge. Jeg har jobbet til og fra med psykisk helse i 6-7 år, hos private og kommunale aktører.

Det siste året og to har vært preget av personlige nederlag mtp oppimot 10 muskel avrivninger, åre betennelser, migrene, opperasjoner og store økonomiske tap.

Dette har fått meg til å innse at jeg ikke lengre kan kjøre kroppen like hardt på trening og jobb, og har derfor lenge hatt en idé om å starte type podcast/blogg. Dette er noe jeg gjør av lidenskap for å dele kunnskap og informasjon om ulike temaer, har også noen ting jeg brenner ekstra mye for som vil komme til syne. 

I fremtiden ønsker jeg å tilby: Coaching, foredrag om forebyggende doping arbeid, trening, ernæring og det å møte utfordringer på veien. Jeg håper å kunne bli en «influenser» på mange ulike arenaer.